Facebook icon
YouTube icon

10 důvodů, proč randit s volejbalistkou (29.8.2015)

Koho zajímají světové tenistky, plavkyně či fitnesky. Volejbalistka je jasná volba! A hned pro několik jasných důvodů. Chyťte si jednu do sítě!

1. Nažhavené a zpocené
Sledujte je při hře, rozžhavené od aktivního pohybu, tělo se jim leskne potem. Vidět pěknou volejbalistku, jak si od únavy utírá pot z orošeného čela - dokonalý pohled. No řekněte, že by jste takovou nechtěli!

2. Jsou týmové hráčky
Volejbal je týmová hra a slečny jsou vychované ke spolupatřičnosti. Jestli to nějak ovlivňuje jejich chování ve vztahu? Nuž, možná jsou věrnější...  nejen svému týmu. Ale plyne z toho ještě lepší zaručená výhoda. Seznámí vás s dalšími sexy spoluhráčkami.

3. Hodiny tréninku
Kondiční trénink, silový trénink, neustálý trénink... no jen si představte to tělo! Pružné, pevné, štíhlé, zdravé a plné života. Aktivní sportovkyně zůstávají dlouho mladé. Navíc, mají hodně energie a potřebují si ji vybít i mimo trénink, tak proč ne tou nejslastnější fyzickou aktivitou s vámi? Kromě toho - pravidelné tréninky znamenají pravidelný volný čas pro vás.

4. Myslí jim to
Kromě sportovních strategií musí vědět i stovky různých znaků. Ona je ovládá a vy se je s radostí budete učit. Vždy je totiž ukazuje spoluhráčce za zády - v blízkosti zadečku. Tak sledujte a učte se!

5. Jsou dravé
Kdo už viděl zápas volejbalu, nebo ještě lépe plážového volejbalu, ví, o čem je řeč. V zápalu hry umí být pořádně agresivní, divoké, dravé. Amazonky s míčem. Samozřejmě, tato nátura je jim vlastní, a tak ji přenášejí i do jiných, příjemnějších částí života.

6. Zbožňují svoji práci
Volejbal není jen sport, ale i zábava. Protože dělají, co je baví, jsou vyrovnanější, šťastnější a zdravě sportovně vyžité. Tyto slečny opravdu neřeší hlouposti a vždy příjdou s úsměvem na rtech.

7. Jsou lepší než roztleskávačky
Všimněte si té radosti při výhře. Skáčou, radují se a dokonce se i objímají. Co je lepší než vidět v těsném objetí dvě krásné mladé sportovkyně. Kam se hrabou titulní strany pánských časopisů.

8. Jsou z celého světa
Svět nabízí tisícovky volejbalistek. Jakých jen chcete. Vysmáté exotické černošky, vysoké Švédky či snědé Turkyně. Stačí pravidelně doprovázet tu vaši a uvidíte vysportované poklady přímo pod sítí.

9. Počasí je nezajímá
Týká se to hlavně plážových volejbalistek. Zvykly si na horké slunce, nepřekáží jim chladný vítr a přežijí i déšť. Takto zocelená slečna nebude látořit, když se venku spustí slabá jarní sprška.

10. Zadky!
Potřebuje to vůbec komentář? Pevné zadečky.... Vždy před podáním v předklonu.

Tak rychle začněte sledovat tento úžasný sport a navštěvovat ligové zápasy!

Autor: Jimi
Zdroj: www.magazin.atlas.sk