Facebook icon
YouTube icon

Český pohár žen - 3. kolo: TJ Ostrava - TJ Sokol Frýdek-Místek 3:1

Český pohár žen - 3. kolo

V 1. zápase čtvrtfinále Českého poháru vyhrála Ostrava ve Frýdku-Místku 3:1, v lize vyhrála stejným poměrem, takže favorit byl jasný. Ale vzpomeňme na loňský rok, kdy Ostravanky vyhrály ve Frýdku 3:0, ale stejným poměrem doma prohrály a o postupu domácích musel rozhodnout zlatý set. Tak velké drama letos Mikuláš divákům nenadělil.

TJ Ostrava  - TJ Sokol Frýdek-Místek 3:1 (21,-17,22, 20)

Rozhodčí: Grabovský Z., Burgertová G.
Počet diváků: 80
Čtvrtfinále dne: 6.12. 2017 v hod.: 18:00

Sestavy (od zóny I):
Hosté: Kojdová, Nachmilnerová, Valková, Faltínová, Zemanová, Čuboňová, libero: Chevalierová. Střídaly:  Diatková, Žolnerčíková, Makauskaite, Šípová
Domácí: Blasiak, Pavelková, Kvapilová, Kukučová, Borovcová, Vašinová K., libero: Radivojevičová. Střídala: Vašinová I., Mitrega, Kavková

Popis utkání:
První set začal náporem hostů (0:5) a domácím dlouho trvalo, než se dokázali dostat do hry, teprve po té, co se jim podařilo srovnat na 9:9, začali tahat za delší konec provazu (16:12, 22:15) a vítězství v setu si nenechali uniknout.

Ve druhém setu se opět hned od počátku ujaly vedení hostující hráčky, domácí hráčky se snažily jejich náskok snížit, avšak marně (4:8, 11:16) a tak set skončil výhrou Frýdku-Místku.

Třetí dějství bylo vyrovnané, žádnému družstvu se nepodařilo vytvořit více, než tříbodový náskok (8:6, 11:14, 16:14), úspěšnější však nakonec bylo družstvo domácích a ziskem tohoto setu si zajistili účást ve final four, které se bude konat v Brně v termínu 3. - 4. února.

Čtvrtá sada se odehrávala v podobném duchu jako předchozí, úroveň hry v rozhodnutém utkání poklesla, přesto domácí dotáhli zápas do vítězného konce.

Autor: Miloš Matula.

Utkání můžete sledovat na TVCom

První utkání:
TJ Sokol Frýdek-Místek - TJ Ostrava   1:3

Hala: Hala míčových sportů        
Adresa: Varenská 40a, Ostrava   70200

Rozhodčí: Pecháček L. ,Kovář V.       
 
Český pohár žen - 3. kolo

Rozpis utkání - Český pohár žen