Facebook icon
YouTube icon

Extraliga žen - 20.kolo: Volejbal Přerov Precheza - TJ Ostrava 1 : 3

Dnešní utkání mezi Přerovem a Ostravou bylo zejména o přihrávce. Domácím nešla celé utkání, zatímco hosté se s ní trápili jen ve druhé sadě. Proto dnes zaslouženě vyhráli.

Volejbal Přerov Precheza - TJ Ostrava      1 : 3  (-15,21,-19,-15)

Rozhodčí: Dziacký, Kubinec

Počet diváků: 115

Sestavy (od zóny I):
Domácí:  Tomašeková, Rašková, Cebáková, K. Kohoutová, Svobodová, Šťastná, libero: Vodičková. Střídaly: Kubínová, L. Kohoutová.
Hosté: Zemanová,Zedníková, Kojdová, Nachmilnerová, Součková, Toufarová libero: Červenková. Střídaly: Válková, Kukučová, Kvapilová.

Vyjádření:
Gabriela Tomášeková (kapitánka Přerov): : "Snažili jsme se plnit pokyny, ale nedařilo se nám to přenést na hřiště. Ostrava velice dobře podávala. My jsme si nepomohli příjmem a naopak, když jsme měli dobře přihráno, nedokázali jsme z toho bodově zaútočit. Nepodali jsme stoprocentní výkon a musíme se to pokusit to napravit hned v příštím zápase."
Libor Gálík (trenér Přerov): "Soupeř nás trápil servisem, který jsme nebyli schopni přihrát. Jen ve druhém setu to bylo naopak. Neprosadili jsme se z bodových útoků ani středem sítě."     

Iva Nachmilnerová (kapitánka TJ Ostrava):: "Jsme rádi za tři body. Tentokrát jsme se více podrželi navzájem. Musím holky pochválit, plnily taktické pokyny, ale dál musíme nadále tvrdě pracovat."   
Zdeněk Pommer (trenér TJ Ostrava) : "Důležité vítězství na poli soupeře. Dnes jsme dobře bránili a tlačili soupeře servisem. Mrzí mě druhý set, ale na to se historie neptá. Ještě zamakáme na bodovkách. Pochvala celému týmu a jedeme dál."

Popis utkání:
První set byl zcela jednoznačně v režii hostů. Přerovanky si nepřihrály, takže vlastně ani neměly z čeho útočit. Ve druhém dějství se zvedly, přestože prohrávaly 2:8. Otočily vývoj setu a dokázaly srovnat na 1:1. Vyrovnaný start třetího jednání dával naději domácím fanouškům, jenže po druhém technickém time-outu »odešlo« mladé přerovské libero a bylo rozhodnuto. Ve čtvrté sadě už se nedokázal domácí celek zmobilizovat a střídal chvilkové světlé okamžiky s dlouhými matnými pasážemi. Na výhru, nebo alespoň bod, to dnes opravdu nebylo.

Autor: Stanislav Šmidák,

Extraliga žen - 20. kolo

1. část soutěže -  Extraliga Žen "Skupina EX-Z"

2. část soutěže -  Extraliga Žen "Skupina EX-Z-I"

Kaledář utkání - Skupina o 1. - 4. místo

Statistiky Extraligy žen

Statistika z utkání

Video z utkání