Facebook icon
YouTube icon

Letní příprava starší žačky B kadetky C (25.8.2021)

V pondělí 9.8.2021 započala letní příprava družstva starších žaček B a kadetek C, TJ Ostrava a to vstupními testy fyzické kondice. Dále hned následovaly dvoufázové tréninkové jednotky zaměřeny především na zvyšování fyzické kondice, rychlosti, síly a obratnosti. Tyto tréninkové jednotky byli v areálu sportovního střediska na Varenské, v přilehlém parku a areálu sportoviště na multifunkční tenisovém hřišti, gymnastické tělocvičně a hlavní hale míčových sportů, i na kurtech plážového volejbalu.
Dále byla příprava týmu družstva na horském sportovním soustředění v Komorní Lhotce na penzionu Zátiší, kde probíhaly tréninkové jednotky zaměřeny na dokončení přípravy fyzické kondice a také přechod na herní přípravu základního odbití. Zde byla příprava situována do horského prostředí, na beach kurtu v bazénu ale i na hřišti víceúčelové haly v Komorní Lhotce. Trenéři byli s přípravou velice spokojeni. Soustředění bylo zakončeno výstupními kondičními testy, které dopadli výborně a družstvo přešlo plně na herní cvičení s míči.
Trenéři jsou přípravou družstva, přístupem hráček a dosaženými výkony velice spokojeni a i nadále předpokládají posun hráček směrem nahoru k dobrým výkonům družstva do zahájení soutěží krajského volejbalového svazu a dobrý vstup do soutěžní sezóny 2021 / 2022.
Poděkování za dosavadní přípravu patří především hráčkám základního kádru Izabele Staňkové, Kristýně Kaločové, Adéle Esslerové, Adéle Kuchařové, Ludmile Mackové, Alex Kroupové, Barboře Součkové, Lauře Fecurové, Anetě Belasové, Kláře Bal’ové a Veronice Gárčárové. Do přípravy se zapojily, ačkoli se nezúčastnily soustředění i Tereza Pastrňáková, Karolína Mrázová a Barbora Štefková.

Treneři družstva Pepe Božik, Vendula Comorková a Leontýna Comorková.