Facebook icon
YouTube icon

Medzinárodné majstrovstvá Slovenska juniorov a junioriek 2013

Od 23.8. jsme se zúčastnili Mistrovství juniorek na antuce ve Vyhni. Na turnaji startovalo 9 družstev a hrálo se každý s každým na dva vítězné sety.
Během turnaje jsme hráli čtyři tie breaky, prohráli jsme pouze jediný s Bratislavou. Díky horšímu poměru setů (pouze jeden set), jsme nakonec skončili třetí v turnajové tabulce.
V přímém souboji účastníků české extraligy juniorek mezi TJ Ostrava a Sokolem Frýdek Místek jsme vyšli vítězně, a jak se později ukázalo, tak jsme porazili vítězky turnaje.
V utkání o 3. místo jsme se opět utkali Bratislavou, i tentokrát jsme zvítězili a obhájili loňskou bronzovou medaili.

Konečné pořadí turnaje juniorek:
1. Sokol Frýdek Místek
2. Poltár
3. TJ Ostrava
4. Bratislava


V rámci letní přípravy jsme se zůčastnili dalších turnajů. Ten první se uskutečnil 10.8. v Kojetíně "O HANÁCKÝ VDOLEK". V konkurenci 9 družstev jsme došli až do finále, ve kterém jsme podlehly naším extraligovým ženám.

Konečná tabulka:
1. CUKRÁŘI (Ostrava ExL. žen)
2. OSTRAVA juniorky (ExL. juniorek)
3. JULINKY (Brno - Juliánov 2. liga žen)
4. ŠLAPANICE (KP žen)

Na závěr turnaje byly vyhodnoceny nejlepšími hráčkami Bára Polášková (Cukrářky), Radka Reidy Jaglová (juniorky Ostrava), Yveta Skopalová Ruslerová (Šlapanice) a Naďa Šoborová (Juliánov).

Další turnaj jsme hráli v Raškovicích kde jsme mezi 23 družstvy skončili ve čtvrtfinále - opět vyhrály naše ženy.
Na turnaji v Bašce, kde jsme začínali naše soustředění jsme skončili třétí.

Další příprava bude probíhát již v hale na Varně. První halový turnaj se uskuteční v Přerově od 6.-8.9., kterého se zůčastní rovněž i naše kadetky. Od 13.-15.9. jedeme na srovnávací turnaj SCM do Plzně.

Následující víkend budou mít děvčata volno, a 29.9. zajíždíme k prvnímu extraligovému utkání k nováčkovi soutěže TJ Sokol Šternberk.