Facebook icon
YouTube icon

O HANÁCKÝ VDOLEK - KOJETÍN 9.8.2014

Oddíl volejbalu TJ Sokol Kojetín uspořádal již VIII. ročník turnaje "O HANÁCKÝ VDOLEK", který je určen pro ženy a juniorky.
Letošního turnaje se zúčastnilo 12 týmů, které hrály ve třech skupinách. Ostrava vyslala na turnaj juniorky, které postavily dvě družstva. Turnaje se dále zúčastnily juniorky a kadetky Prostějova, dvě družstva postavilo rovněž KP Brno. Ženy byly zastoupeny družstvy z Břeclavi a Šlapanic.
Počasí přálo, sluníčko svítilo a nádherné azuro slibovalo, že turnaj proběhne hladce. Ale do konce turnaje bylo daleko ....
Každý tým odehrál ve skupině tři zápasy. Podle umístění ve skupinách následovaly další utkání, kde "B" tým Ostravských juniorek obsadil 6. místo.
V prvním semifinálovém utkání vyhrály ženy Lokomotivy Břeclav nad juniorkami z Prostějova "A" 2:0.
V druhém semifinále proti sobě nastoupily juniorky z Ostravy a ženy ze Sokolu Šlapanice. První set vyhrály ostravské hráčky 25:22. Druhý set byl za stavu 17:14 ve prospěch Šlapanic přerušen kvůli silnému dešti.
K finálovému zápasu však nedošlo. Turnaj přerušila silná bouřka, která se přehnala nad Olomouckým krajem. Vedení turnaje turnaj na hřišti ukončilo a o konečném pořadí se rozhodovalo v suchu kanceláře turnaje. O stupních vítězů tak rozhodla netradiční disciplína „střižba" kámen, nůžky, papír. V ní měly více štěstí volejbalistky TJ Ostrava, které porazily Lokomotivu 3:0 a turnaj vyhrály.

Konečné pořadí turnaje:
1. TJ Ostrava "A" juniorky
2. TJ Lokomotiva Břeclav ženy
3. VK Agel Prostějov "A" juniorky
4. TJ Sokol Šlapanice ženy

Další fotky naleznete zde...