Facebook icon
YouTube icon

Pro Lucii

Vám, kteří jste byli na včerejším zápase proti PVK Olymp Praha, chceme z celého srdce poděkovat.

Utkání bylo jako na houpačce. Objevily se i momenty, kdy nám snad nikdo nevěřil, že zápas můžeme dotáhnout do vítězného konce.

"Pokud to otočí, sežeru papír se soupiskou!" prohlásil jeden z komentátorů.

Ale včera jsme především hráli pro 12-ti letou Lucii, jejíž tatínek dostal medaili "za statečnost" in memoriam. Veškeré peníze, které se včera vybraly budou darovány pro její potřebu.

Začalo to slosovatelnými buletiny, prodaly se všechny, takže prvních 400 Kč bylo na světě. Ještě před zápasem přispěl také soupeř PVK Olymp Praha krásnou částkou 3.000 Kč, moc děkujeme! V momentě, kdy došli všichni opozdilci, sečetli jsme vstupné - 2.320 Kč.

Fanoušci horní tribuny obsadili nejstrategičtější místa. Pro svařené víno, vánoční punč nebo perníčky, které vydělaly dalších 2.880, to měli nejblíže. Musíme vyzdvihnout hlavně dobrovolný příspěvek, Vás skvělých fanoušků - "5.183,-Kč".

Po skončení zápasu byl připraven "volejbalový bowling". Máme šikovné fanoušky, všichni trefovali střed, takže po lahvích šampaňského, plechovkách piva, powerbankách, batozích, denících a čepicích věnovaných firmou Alarm Absolon se jen zaprášilo. Každý, kdo se zúčastnil, si něco odnesl.
"Volejbalový bowling", do kterého se zapojila spousta z Vás, přinesl dalších 6.700 Kč.

Ke konečné částce  jsme ještě něco přispěli a po včerejšku máme pro Lucii připravených krásných  30.483 Kč!

Děkujeme!

Kolektiv TJ Ostrava