Facebook icon
YouTube icon

Souhrn víkendových utkání volejbalistek TJ Ostrava (16.-17.9.2017)

Extraliga Kadetek:  TJ Ostrava - TJ Sokol Šternberk   0:3, 0:3
Dne 17.9. jsme se na domácí půdě utkaly s týmem Štenberku. Všechny jsme přijely v dobré náladě a se snahou nechat na hřišti kus sebe. Společně s námi dorazila i řada fanoušků, kteří dělali pravou volejbalovou kulisu.
Do prvního zápasu jsme vešly pravou nohou a s velkým odhodláním. Bohužel po prvních pár špatných příjmech, jsme se opět dostaly do starých kolejí a odhodlanost vyměnil strach z dalšího zkaženého balónu. Nebyly jsme schopné přijmout balón a zároveň zaútočit podáním. Vše se zlepšilo vždy až ve třetím setu, kde jsme soupeřkám šlapaly na paty a rvaly se o každý míč. Bohužel, ani to nevyšlo a oba zápasy jsme prohrály 3:0.
Mohu říct za náš celý tým i za trenéry, že jsme si to představovaly úplně jinak a zklamaly jsme samy sebe. Doufáme, že do dalších zápasu se vzchopíme a konečně ulovíme nějaký ten bod.

Autor:

 

Extraliga Juniorek:  TJ Ostrava - TJ Sokol Šternberk   0:3, 3:1

V prvním kole extraligy jsme narazily na soupeřky ze Šternberka. Do zápasu jsme vstupovaly s odhodláním a chutí do hry. Hrály jsme velmi vyrovnaně, ale díky zbytečným chybám jsme zápas prohrály, i přestože soupeř zkazil 11 podání.
Po prohraném zápase jsme nesklopily hlavy dolů a bojovaly jsme co jsme mohly, abychom získaly 3 body. Zatlačily jsme soupeře vynikajícím servisem a soupeř začal kazit na co sáhl. Věříme, že s tímto výkonem toho můžeme ještě hodně předvést. Nejúspěšnějšími hráčkami na síti se staly D. Hrubá a K. Žolnerčíková.

Autor: Hanka Záhorská