Facebook icon
YouTube icon

Souhrn víkendových utkání volejbalistek TJ Ostrava (4.-5.3.2017)

Krajský přebor Kadetek:  TJ Ostrava "B" - TJ Sokol Palkovice   3:0, 3:2
Dne 4.3.2017 jsme hrály na Jízdárně dvojzápas kadetek proti Palkovicím. Byly jsme v sestavě: Hanča Boštíková, Terka Rozacká, Anička Ruszová, Barča Vaňková, Barča Vojtášková, Terka Sabelová, Barča Pejznochová a Verča Janostyaková.
První dva sety v prvním zápase byly vyrovnané a vyhrály jsme je 2:0. Třetí set byl už lepší, takže první zápas jsme vyhrály 3:0.
Po dlouhé pauze jsme nastoupily do druhého zápasu, ale už bez Barči Pejznochové. Tento zápas byl značně horší už podle výsledku. První set jsme prohrály. Potom jsme se začly snažit více zamakat, ale bohužel to nestačilo. Bylo to 2:2 a šly jsme do pátého setu. Pátý set jsme díky podání od Hanky hodně těsně vyhrály.
Takže zápasy skončily 3:0 a 3:2. Nejvíce jsme kazily na příjmu a balónech zadarmo. Ke konci už jsme se vůbec nepovzbuzovaly a neradovaly se a to se na naší hře určitě taky podepsalo.

Zapsala Barča Vojtášková

 

2. liga žen: TJ Ostrava "B" - VK Austin Vsetín   3:0, 3:0
V sobotu 4.3.2017 se uskutečnil předposlední zápas této sezóny. Na hřišti se utkaly tým ze Vsetína a domácí tým z Ostravy.
Zápas se od samého začátku lépe vyvíjel pro domácí hráčky, které tlačily jak výborným servisem, obstojným polem, tak sílou na síti. Výborně hrály také nahrávačky, které se si nemusely lámat hlavu nad tím, kam nahrát, neboť to skládaly skoro všechny na síti. Jediné v čem měly ostravačky rezervy, byl příjem, občas nás protihráčky vytloukaly na bloku a projev v druhém a třetím setu byl lehce bez energie.
Druhý zápas byl jasně v rukou ostravského kolektivu. Celkový výsledek byl 3:0, 3:0 pro Ostravu.

Zapsala Monča Adamčíková

 

Krajský přebor mladší žáčky - 6. kolo
TJ Ostrava "A"   4. místo    Skupina T6B

Zpráva nedodána

TJ Ostrava "B"   1. místo    Skupina T6B
Hrály jsme v Novém Jičíně.
Z našeho týmu tam byla Míša , Áďa ,Ema ,Helča ,Eva a já.
Hrály jsme s Frýdlantem 2:0 ,Ostravou A 2:0 ,Novým Jičínem 2:0 a Valmezem 2:1 a postupujeme do první skupiny.

Zapsala Aneta Bauerová