Facebook icon
YouTube icon

Splněno! Hrají o medaili a už se těší do Maďarska (31.3.2015)

Po domácí výhře v základní části extraligy nad Přerovem (3:1) od něj volejbalistky dostaly čokoládovovišňový dort, na karamelovém si zase pochutnaly po vítězství v derby s Frýdkem-Místkem (3:0).

„Měl jsem z jejich výkonů radost a řekl, že když budou hrát o medaili, dostanou pobyt v maďarských termálech, aby si vylízaly rány, které utrpěly v bojích," vysvětlil ředitel TJ Ostrava Tomáš Staníček, jak hráčky motivoval.

Fandil jim při všech domácích utkáních a autobusem s nimi vyrazil i na páté čtvrtfinále play-off v sobotu do Brna. „Při posledních balonech jsem seděl s hlavou v dlaních, protože jsem měl pouze poloviční radost," smál se ředitel poté, co týmu na hřišti gratuloval k postupu do semifinále.

„Ve chvíli, kdy jsem jim to slíbil, to bylo celkem nereálné. Dnes už to dostalo obrys, takže na tom musím pracovat a zablokovat hotel. Holky už se upomínaly," prozradil Staníček po rozhodující výhře 3:1 nad KP Brno.

„Musím říct, že v letošní sezoně nastal v mém osobním životě velký zlom, protože ještě nikdy jsem nemiloval čtrnáct holek najednou - vedle mé manželky je to všech třináct volejbalistek," přiznal ředitel TJ Ostrava s tím, že se už těší na další utkání.

Autor: Marie Rodovská
Moravskoslezský deník