Facebook icon
YouTube icon

Trenér Ostravy Pommer ml. hostem České televize

Extraliga volejbalistek má za sebou úvodní dvě kola. O senzační start nového ročníku se postaraly hráčky Ostravy, když v pěti setech položily na lopatky dvacet měsíců v domácích soutěžích neporažený Prostějov. Trenér Zdeněk Pommer mladší si start do sezony pochvaluje, stejně tak dlouhodobou koncepční práci týmu.

Účastnice Ligy mistryň z Prostějova loni s českým soupeřem ani jednou neklopýtly a poslední porážku v lize utrpěly v únoru 2014. Jenže v nové sezoně volejbalové extraligy padl suverénní Prostějov hned v prvním kole.

"Byly tam vypjaté chvilky, ale zvládly jsme to. Je to skvělý vstup do sezony," prohlásil ve Sportovních zprávách trenér Zdeněk Pommer mladší.

Ostrava zaskočila královny posledních sedmi ročníků dvěma novými smečařkami a duo Marie Toufarová a Helena Kojdová dovedlo Ostravu po dvou hodinách k parádní výhře 3:2. "Výborně se nám povedl vstup do prvního setu, což ovlivnilo celý zápas," podotkl Pommer. "Od půlky zápasu jsme byli lepší v útoku a výborně jsme servírovali," dodal.