Facebook icon
YouTube icon

Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Mysłowice (29.12.2016)

Na turnaj do Polska jsme vyrazily 28.12 v 8 hodin. Po necelé hodince, a chvilce bloudění jsme zdárně dorazily do cíle a hned nás čekal první zápas.
Nastoupily jsme proti celku WTS Solna Wieliczka, kterému jsme podlehly 0:2, kdy nám utekla koncovka prvního setu a soupeř už v tom druhém převzal otěže hry. Tým z Wieliczky nakonec celý turnaj vyhrál.
Po obědě a pár hodinách čekání jsme nastoupily proti domácímu celku Silesia Volley MSK Mysłowice, kde jsme vyhrály dvě koncovky a slavily první výhru na turnaji.  
Druhý den ráno nás v ranním zápase čekal tým Krosno Glass Karpaty AZS PWSZ MOSiR, který už od rozcvičky sliboval vyrovnaný zápas. My jsme jim ale nedali nic zadarmo a po dvou vyrovnaných koncovkách jsme slavily již druhou výhru 2:0.
Nakonec jsme hrály proti celku z Gliwic, který byl vlastně přímým soubojem o 2.místo v turnaji. Byl to zápas o každý balon a nakonec byly o 2 balony šťastnější holky z Gliwic a mohly se radovat z vítězství 2:0.
Tato porážka nás odsoudila k celkovému 4. místu. Týmy na 2-4. místě měly stejný počet bodů, ale my nejhorší poměr setů, což je vzhledem k bilanci 2 výhry a 2 prohry trošku kruté.

Autor: Kačka Valková