Facebook icon
YouTube icon

Velká cena Přerova juniorek 2013

Ostravské týmy juniorek a kadetek se o víkendu (6.-8.9.2013), zúčastnily mezinárodního volejbalového turnaje juniorek v Přerově. Turnaje se zúčastnilo 24 týmů z Čech, Moravy a Slovenska.
Juniorky hrající jako TJ Ostrava „A“  v základní skupině prohrály pouze s VŠ Plzeň 2:0 na sety a do čtvrtfinálové skupiny postoupily z druhého místa. Zde však prohrály všechna svá utkání, z toho 3x  2:1 a skončily poslední. V boji o konečné umístění porazily TJ Ostrava „B“ – kadetky, Doprastav Bratislava a nakonec obsadily 9. místo.
„Turnaj splnil svůj účel. Po letní přípravě, kde jsme nabírali fyzičku a hráli povětšinou na antuce, to byla první konfrontace v hale s týmy, které budou bojovat o extraligové tituly ve svých zemích. Ještě je co zlepšovat a pevně věříme, že do začátku sezóny vstoupíme v plné síle“, zhodnotil turnaj trenér juniorek Jiří Kozel.


Turnaje se zúčastnily rovněž kadetky, které hrály pod hlavičkou TJ Ostrava „B“.
V konkurenci juniorek si nevedly špatně a v konečném hodnocení obsadily 11. místo. Sehrály celkem 9 utkání, ve kterých dostaly šanci všechny hráčky. Během turnaje se ukázaly všechny nedostatky, na kterých musejí děvčata ještě zapracovat.
Generálkou na extraligu bude účast na mezinárodním turnaji v Itálii. Více o turnaji se dozvíte zde...

 

Fotografie z turnaje naleznete zde...

 

Děkujeme volejbalovému klubu PVK Přerov za poskytnuté výsledky turnaje