Facebook icon
YouTube icon

OSTRAVA CUP !!! 2014 (8.9.2014)

TJ Ostrava pořádá II.ročník turnaje OSTRAVA CUP !!!, kterého se zúčastní VK Agel Prostějov, PVK Olymp Praha, BVK Bratislava a TJ Ostrava.

Favoritem turnaje jsou volejbalistky Agelu, které loňský turnaj ovládly bez ztráty jediného setu. “Jde o solidní, ale kvalitativně nijak bombastické obsazení, a to je pro nás na zápasový rozjezd ideální. Během dvou dnů sehrajeme pět dobrých střetnutí a uvidíme holky, jak jim to v pozměněném týmovém složení při společné premiéře na hřišti půjde,“ řekl hlavní kouč Agelek Miroslav Čada.“

Druhým účastníkem bude PVK Olymp Praha, vicemistr z loňské sezóny. Tým se z jedné třetiny změnil, a tak to bude dobrá příležitost pro sehrání nových hráček. Prvním turnajem Olympu byl „Pohár rektora Univerzity Palackého“, kde bez  osmi hráček obsadily 3. místo.    

Slovenským účastníkem bude loňský mistr BVK Bratislava (dřívější název Doprastav Bratislava).

Posledním účastníkem turnaje je domácí družstvo TJ Ostrava. Ostravu opustilo trio polských hráček a obě libera. Novým liberem bude Kamila Spáčilová „Jedno libero v týmu mi vyhovuje, více jsem v tempu, v zápřahu.“. První turnaj „O pohár primátora města Pezinok“, byl pro Ostravanky vítězný .                    

Přijďte povzbudit naše hráčky a zkouknout volejbal vysoké úrovně. Rozpis zápasu naleznete v přiložených propozicích.

 

Termín: 
Pondělí, 8 Září, 2014 - 19:00