Facebook icon
YouTube icon

Miniturnaj v Bardejově (11.6.2022)

Dne 8 června v nočních hodinách odcestovalo družstvo Starších žaček “B“ a Kadetek “C“ klubu TJ Ostrava rychlíkem Leo Expres do vzdáleného slovenského Prešova a posléze Bardějova ke svým utkáním v miniturnaji pořádaném místním klubem Volley Elite Academy Bardejov, který se konal v sobotu 11.6.2022.
Do daného dne se po ubytování na penzionu Magura hráčky seznámily s překrásným historickým městem Bardějov, především s náměstím v gotickém stylu, přilehlými zachovanými městskými hradbami a blízkými uličkami. Město Bardejov je uznávanou pomátkou světového kulturního dědictví UNESCO a prohlídka města byla úchvatná a zajímavá. S děvčaty jsme v pátek navštívili i zdejší lázně Bardejovské kúpele a v odpoledních hodinách jsme absolvovali přípravný trénink ve Športové hale, kde v sobotu proběhl skvěle připravený turnaj.
Své dvě utkání sehrálo družstvo Starších žaček se stejně starými děvčaty z Bardějova s vyrovnaným výsledkem jednoho vítězného zápasu. Kadetky sehrály svá dvě utkání s kadetkami a juniorkami bardějovskeho klubu. Těm se tolik nevedlo a utkání prohrály po nevýrazném výkonu. Nicméně naše hráčky nasbíraly důležité a cenné zkušenosti, které zúročí v dalším soutěžním obdobi. Po turnaji se uskutečnilo společné posezení trenérů a hráček, kde se vyměňovaly zkušenosti, zážitky i názory na volejbal, v pohodové atmosféře večerního grilování.
V neděli se celý tým úspěšně vrátil opět vlakem do Ostravy. Z pobytu ve slovenském Bardějově si hračky přivezly spousty sportovních i osobních zážitků a navázaly dobré vztahy s děvčaty Volley Elite Academy Bardějov. Za celý tým bych rád poděkoval pořádajícímu klubu za skvělou organizaci, hostitelství a velmi vřelý a přátelskýpřístup....

Trenér družstva: Pepe Božik