Facebook icon
YouTube icon

Volejbalistky Ostravy mají druhou šanci na bronz

Po domácím vítězství 3:0 už sahaly na bronzové medaile, ale v pondělní odvetě v Brně ostravské volejbalistky roli favoritek nepotvrdily, Královu Poli podlehly 2:3. Druhou šanci obhájit 3. místo z minulého ročníku extraligy mají dnes pod svou sítí, kde se od 19 hodin hraje rozhodující třetí utkání série.

„Volejbal je o chybách a agresivitě v útoku. Po jasně vyhraném prvním setu jsme vedli i ve druhém, ale ve střední pasáži jsme udělali nevynucené chyby a byli méně agresivní. Brno jsme tlačili i ve třetím setu, ale nedotáhli jsme to. Měli jsme být důraznější," vrátil se kouč TJ Ostrava Zdeněk Pommer ke dvěma zvratům v dramatických koncovkách.

„I když jsme prohrávali 1:2 na sety, nesložili jsme zbraně a ve čtvrtém soupeřkám dali třináctku. Tie-break je vždycky otevřený a nám bohužel utekl začátek," neskrýval trenér zklamání z porážky 2:3.

„Musíme se z toho oklepat, ke třetímu utkání přistoupit pozitivně a pochopit, že se to nevyhraje samo, ale naopak musíme navázat na první vítězství v sérii. V posledním zápase sezony chceme před našimi fanoušky podat nejlepší letošní výkon v soutěži a medaili urvat. Dáme do toho všechno," znovu Pommer bojovně naladil svůj tým. (ro)

Autor: Marie Rodovská
Zdroj: Moravskoslezsky.denik.cz