Facebook icon
YouTube icon

1. Liga U22 už začala také!

Zlín - Ostrava B  3:0 (16,23,16), 3:1 (23,12,-24,27)
V sobotu 30. září jsme v 10:00 začaly bez našeho hlavního trenéra, ale s našim asistentem Michalem Barnetem zápas proti Zlínu v jejich domácí hale. Nastoupily jsme v plné síle, ale protihráčky nás hodně tlačily servisem. Nedokázaly jsme složit balón a hrát jednotně. V tělocvičně bylo úplné ticho a nepříjemná atmosféra, no co… chyběli nám naši fanoušci.
Na druhý zápas jsme byly bojovnější. Měly jsme dobrý příjem a skvělý servis. Začaly jsme útočit a povzbuzovat. Po dlouhém boji jsme vyhrály aspoň 1 set a skoro uválčily i další 24:26, 27:29.
Hru jsem si užila a těším se na další.

Napsala Adéla Tichá

 

Ostrava B - Kr. Pole B  0:3 (-9,-22,-20), 3:2 (22,-25,20,-19,13)  
Nastoupily jsme, vyjímečně v neděli, proti VK Královo Pole Brno. Po sobotní prohře ve Zlíně jsme byly rozhodnuty dát do těchto zápasů vše. Motivace i odhodlání byly vysoké a od začátku dne panovala i v šatně bojová nálada s cílem jasným - vyhrát. 
K velkému zklamání však hra na hřišti vypadal jinak, než jsme očekávaly a přály si. Dělaly jsme základní chyby, nevolaly jsme si na balóny, nedařilo se nám vybírat ulívky soupeřek a nebyly jsme dostatečně odvážné na útoku. Výsledek 0:3 pro KP Brno byl výsledkem předvedené hry.
Druhý zápas jsme si řekly, že to Brnu nedáme jen tak zadarmo. Hned první set patřil nám (25:22), další set získalo Brno, ale ve třetím jsme šly opět do vedení my, 2:1 na sety. Hra byla velice vyrovnaná a zápas se nakonec rozhodoval až v tiebreaku. 
Začátek zkrácené sady jsme s přehledem ovládly. Chyběl poslední bod zápasu a vítězství, ale jako bychom ve hře zamrzly a soupeřky nás začaly bodově dohánět. V této chvíli jsme ale zažily neuvěřitelnou podporu našich fanoušků, kdy celá tribuna vstala a začala skandovat “OSTRAVA!!!” Bod jsme uhrály a zvítězily 3:2.

Napsala Michaela Sadleková