Facebook icon
YouTube icon

Bohemia Cup 2013

Kadetky TJ Ostrava, v rámci soustředění v Dolních Studénkách, se zúčastnily 21. ročníku turnaje Bohemia Cup 2013. Turnaj byl organizován pro věkovou kategorií kadetek a juniorek. Zúčastnilo se ho 9 mužstev: Sokol Frýdek-Místek KKY, Sokol Šternberk KKY a JKY, TJ Třebíč, Uničov, TJ Slovan Moravská Třebová, Junior Brno, TJ Ostrava a SG Ostrava.

Trenér mužstva R.Brzobohatý pro tento turnaj postavil dvě družstva:
TJ Ostrava, ve složení: Panková M., Polakovičová J., Holcmanová M., Urbanová E., Macejová V., Podolská K. a Barča
SG Ostrava, ve složení: Kalusová K., Doová M., Friedelová V., Polakovičová P., Peregrimová P., Schrammová T., Seibertová T.

Každé zúčastněné družstvo odehrálo během dvou dnů 11 utkání. Děvčata všech zúčastněných týmů, přistoupila k turnaji zodpovědně. Na volejbalových kurtech, při teplotě 33 C, hrála se zaujetím, bojovala a žádný míč nebyl ztracen.
V konfrontaci extraligových kadetek (TJ Ostrava, Sokol Frýdek-Místek, Sokol Šternberk), vyšly vítězně Sokolky z Frýdku, které nakonec obsadily v konečném pořadí druhé místo.

Velký dík patří pořadatelům a dobrovolníkům z pořádajícího oddílu TJ Sokol Dolní Studénky. Během turnaje bylo zajištěno skvělé občerstvení nejen pro hráčky ale i pro diváky.

Fotografie z turnaje naleznete zde:
http://volejbal-ostrava.rajce.idnes.cz/Bohemia_Cup_2013_-_Dolni_Studenky/

Pořadí turnaje „Bohemia Cup 2013“:
1. TJ Sokol Šternberk JKY
2. TJ Sokol Frýdek-Místek KKY
3. TJ Ostrava KKY
4. TJ Sokol Šternberk JKY
5. TJ Třebíč
6. SG Ostrava KKY
7. TJ Slovan Moravská Třebová
8. TJ Uničov
9. Junior Brno