Facebook icon
YouTube icon

Portrét hráčky – Adéla Chládková (4.10.2022)

V dnešním Portrétu vám představujeme čerstvě šestnáctiletou blokařku v týmu TJ Ostrava Adélu Chládkovou. Měří 186 cm a v Ostravě obléká číslo 17.

Přezdívka v týmu: Chladič

Hned na úvod Adéla prozradila, co nejraději jí. „Noky se špenátem.“ Její vysněná dovolená by byla: „Na Novém Zélandu.“ Chodíváš včas, nebo občas dorazíš pozdě na trénink? „Spíše včas, často se mi nestává, že bych meškala.“ Na co jsi nejvíce pyšná ve svém životě? „Na svou rodinu.“  Co byla nejlepší rada, kterou ti kdy kdo dal? „Hlavně se neposrat.“ Co nejbláznivějšího jsi kdy udělala? „Seskok padákem v tandemu.“ Jaký je tvůj neotravnější zlozvyk? „Někoho pozorovat.“ Trávíš hodně času na sociálních sítích? „Tak dvě a půl hodiny denně.“ Máš nějaké zvíře nebo plánuješ si do budoucna nějaké pořídit? „Máme psa, jmenuje se Mikasa.“ Jaký je tvůj neoblíbenější film? „Rychle a zběsile.“ Jak by měl vypadat muž tvých snů? „Ideálně sympatický sportovec.“ Máš nejlepší kamarádku nebo kamaráda? „Kamarádku a jsem za ní neskutečně vděčná.“ Kde se vidíš tak za deset let? „Zatím moc nepřemýšlím o budoucnosti.“
                                            
Dále prozradila, že nemá žádný konkrétní vzor. Ráda utrácí za boty. Na co se ty konkrétně v přípravě zaměřuješ? „Určitě na blok a útok.“ Jaká je příprava? „Intenzivní, střídáme halu s posilovnou.“ Na utkání Vyzývacího poháru i extraligy se už moc těší.

Autor: Radek Karnufek